75% kakao Kolumbia Huila
Přírodní kakaová hmota z kolumbijského regionu Huila, která se vyznačuje vysokou sladkostí a chuťovým profilem sušeného ovoce. Nealkalizovaný a neodtučněný kakaový prášek jemně oslazený panelou.
Bezpečná platba
(do 2-5 pracovních dnů)
(baleno v integračním centre)
Příjemně intenzivní kakao s florálními a ovocnými tóny, střední aciditou a jasně definovanými, sladkými tóny kakaa a vanilky. Nejlépe vynikne jako horkí nápoj v kombinaci jen s mlíkem nebo vodou nebo v nepečených dezertech s lesním a bobulovým ovocem.
Kakaový prášek je vyroben z kakaových bobů, které byly zpracovány experimentálním washed procesem premytí. Tento proces eliminuje post-fermentační astrigenci a přítomnost pachutí, a tak zajistit výraznější intenzitu chuťového zážitku.
Huila je známá jako největší pěstitel výběrové kávy a kakaa v Kolumbii. Kromě departmentů Tolimá, Cundinamarca a Cauca sousedí také s Caquetou a Metou, které jste již u nás mohli ochutnat. V oblasti je zastoupen snad každý biotop - poušť, savana, páramo, vulkán, koryto řeky i deštný prales. Díky proměnlivé nadmořské výšce, sklonitosti terénu, srážkám, vláze z řeky Magdalena, větrům a slunečnímu svitu tato oblast nabízí takové unikátní pěstitelské podmínky, že kakao ze žádných dvou sousedících farem v Huile nechutná stejně.
Produkt je s láskou balen v integrační balírně pro znevýhodněné a zranitelné lidi na Slovensku.
Chuťový profil: Plný a sladký ovocný chuťový profil s jasně definovanými, hořkými tóny kakaa a šťavnatými tóny sladkého sušeného ovoce.
Použití: Pro přípravu horkého nápoje nebo čokolády, do kaší, smoothies a koláčků.
Složení: 75% kakaová hmota - Kolumbie, 25% sušená šťáva z cukrové třtiny
Výživové údaje na 100g:
Energie 2359 kj/ 564 kcal
Tuky: 40 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 26 g
Sacharidy: 49 g
z toho cukry: 33 g
Vláknina: 12 g
Bílkoviny: 8,1 g
Sůl:0 g