Harmonizuje metabolizmus Posilňuje imunitu Upravuje krvný obeh Prírodné kakao Bohaté na antioxidanty Superpotravina Zdroj horčíku

Výhody kakawco

Čím je naše kakao výjimečné?

Naše přírodní kakao Kakaw Co+ je vyrobeno výlučně z pražených kakaových bobů bez dalších úprav, neprošlo alkalizací ani nebylo odtučněno. Díky tomu si zachovává to nejcennější – štědrou dávku antioxidantů, teobrominu, minerálů a vitamínů, má plnější chuť, výraznou vůni a vyšší nutriční hodnotu.

V Kakaw Co+ se specializujeme na „fino de aroma” – nejkvalitnější kakaové boby, o které se starají naši férově odměňovaní pěstitelé na plantážích v Jižní Americe. Dohlížíme na celý proces od pěstování, ruční sklizeň, zpracování až po pražení, abychom si byli jisti prvotřídní kvalitou. Produkty následně pečlivě balíme na Slovensku v naší integrační balírně. Celý proces je transparentní a nastaven tak, aby splňoval podmínky prémiové kvality a společenské odpovědnosti.

Proč kakao bez alkalizace?

Alkalizované, nebo také holandské kakao, je označení pro kakao ošetřeno zásaditými chemikáliemi za účelem snížení přirozeného pH kakaa, zvýraznění barvy a prodloužení trvanlivosti. Nejdůležitější ovšem je, že alkalizace znehodnocuje všechny výživné látky v kakau a může způsobovat alergie. Naše kakao neprošlo procesem alkalizace. Vy si tak můžete vychutnat čistý, přírodní a nutričně bohatý produkt.

A proč neodtučněné kakao?

Neodtučněné kakao má zachován stejný obsah kakaového másla, jako boby, ze kterých se vyrobilo. Je to nejcennější část bobů, neboť se v něm nachází nejvíce zdraví prospěšných látek. Kakao s plným obsahem kakaového másla v sušině je mnohem zdravější, má plnější a výraznější chuť a také nesrovnatelně vyšší nutriční hodnotu.

Kakao